Programma

Start en finish

De editie 2017 start en finisht bij Hockeyclub AHC IJburg, Sportpark IJburg in het Diemerpark. Sportpark IJburg heeft op de loopavonden geen parkeergelegenheid. Wij adviseren je zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het openbaar vervoer te komen.

Op IJburg geldt overal betaald parkeren. Kom je met de auto dan kun je het best parkeren in de parkeergarage van Winkelcentrum IJburg (Daguerrestraat 51, 1087 BR Amsterdam), vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de velden in het Diemerpark. Je ziet eerst de voetbalkantine. Loop daar langs naar het hockey clubgebouw.

Met het openbaar vervoer neem je vanaf het CS tram 26, uitstappen bij de halte Vennepluimstraat/Daguerrestraat, naast het Winkelcentrum. Vanaf Zuid-Oost kom je met bus 66 naar dezelfde halte, tevens eindpunt.

Wanneer en hoe laat?

Van maandagavond t/m donderdagavond van 29 mei t/m 1 juni 2017. Start om 20.00 uur voor zowel de 4 x 10 als 4 x 5 km.

Kosten

De kosten bij voorinschrijving voor de 4 x 10 km zijn € 20,-, bij na-inschrijving € 25,-. Voor de 4 x 5 km is dat respectievelijk 15,- en 20,-

Voor- en na-inschrijving en afhalen startnummers

De voorinschrijving is geopend! Klik hier om direct naar de inschrijvingspagina te gaan.

Na-inschrijving is mogelijk tot een kwartier voor de start in het clubhuis van AHC IJburg, van 18.30 tot 19.45 uur, maar liever hebben we dat je je voor-inschrijft.

Dit jaar kun je het startnummer alleen voorafgaand aan de eerste loopavond ophalen: op maandag 29 mei 2017, van 19.00 tot 19.45 uur (een kwartier voor de start) ligt het startnummer voor je klaar bij het wedstrijdsecretariaat, in het clubhuis van AHC IJburg (hockey), sportcomplex Diemerpark, Jan Beijerpad 1, 1087 BX Amsterdam.

Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Het startnummer moet je duidelijk zichtbaar aan de voorkant dragen. Dat is belangrijk voor het klokken van je tijd.

Team

Je kunt ook als team meelopen. Vul in het inschrijfformulier gewoon een team-naam in bij ‘Voor- en  achternaam’ en geef het startnummer door aan de loper van de avond.

Prijzen

In de geest van de avondvierdaagse krijgt iedereen een bijzondere medaille als je 4 avonden gelopen hebt. Maar je kunt natuurlijk ook 1 of 2 avonden meelopen, gewoon omdat dat goed voor je is. Verder zijn er speciale prijzen voor speciale prestaties, geheel naar het eigenwijze en willekeurige oordeel van de organisatie.

Privacy

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. AV’23, de atletiekvereniging die ons technisch ondersteunt, wil je wel graag verleiden om ook mee te doen aan de Nescioloop, de Diemercross en/of de Middenmeerloop.

Veiligheid en algemene voorwaarden

Tijdens de loop meng je je met andere verkeersdeelnemers. Hou je aan de verkeersregels en let goed op. Verder zijn de  Algemene Voorwaarden van toepassing.