Programma

Start en finish

Deze tiende editie 2024 start en finisht, als gewoonlijk, bij Hockeyclub AHC IJburg, Sportpark IJburg in het Diemerpark (Jan Beijerpad 1, 1087 BX Amsterdam). Sportpark IJburg heeft op de loopavonden geen parkeergelegenheid. Wij adviseren je zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het openbaar vervoer te komen.

Op IJburg geldt overal betaald parkeren. Kom je met de auto dan kun je het best parkeren in de parkeergarage van Winkelcentrum IJburg (Daguerrestraat 51, 1087 BR Amsterdam), vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de velden in het Diemerpark. Je ziet eerst de voetbalkantine. Loop daar langs naar het hockey clubgebouw.

Met het openbaar vervoer neem je vanaf het CS tram 26, uitstappen bij de halte Vennepluimstraat/Daguerrestraat, naast het Winkelcentrum. Vanaf Zuid-Oost kom je met bus 66 naar dezelfde halte, tevens eindpunt.

Wanneer en hoe laat?

Maandagavond t/m donderdagavond 22-25 april 2024. Start om 20.00 uur voor zowel de 4 x 10 als 4 x 5 km.

Op de startdag, maandag 22 april 19.00 uur, is er een clinic van Running Blind. Met een speciale bril ervaar je verschillende vormen van slechtziendheid. En probeer dan maar eens hard te lopen…

Kosten

Bij voorinschrijving voor zowel de 4 x 10 km als de 4 x halve 10 betaal je slechts € 40,-.

Voor- en na-inschrijving en afhalen startnummers

Na-inschrijving is lastiger voor ons en mogelijk tot een half uur voor de start in het clubhuis van AHC IJburg, maar liever hebben we dat je je voor-inschrijft. Dat kan t/m 20 april.

De startnummer uitgifte is in het Hockey clubhuis, voorafgaand aan de start op de eerste avond, 22 april. Dat kan tot een kwartier voor de start.

Hetzelfde startnummer draag je op alle avonden. Het startnummer bevestig je aan de voorkant.

Mocht je gepland of ongepland de eerste avond niet kunnen, dan kun je op de volgende avonden altijd nog je startnummer ophalen en meedoen. Geen probleem.

Team

Je kunt ook als team meelopen. Vul in het inschrijfformulier gewoon een team-naam in bij ‘Voor- en  achternaam’ en geef het startnummer door aan de loper van die avond.

Prijzen

Als waardering voor je bijzondere prestatie in deze vieravondenloop ontvang je een bijzondere medaille. Je kunt natuurlijk ook 1 of 2 avonden meelopen, gewoon omdat het goed voor je is. Verder zijn er speciale prijzen die nergens op slaan, geheel naar het eigenwijze en willekeurige oordeel van de organisatie. Blijf dus altijd hangen op de vierde avond voor de prijsuitreiking, je weet maar nooit.

Privacy

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. We gebruiken ze uitsluitend voor de verwerking van je inschrijving en om met je te communiceren.

Veiligheid en algemene voorwaarden

Tijdens de loop meng je je met andere verkeersdeelnemers. Hou je aan de verkeersregels en let goed op. Verder zijn de  Algemene Voorwaarden van toepassing.