Running Blind

Sinds 1 september 2021 traint Running Blind Amsterdam elke dinsdagochtend om 09:30 uur bij Atletiekvereniging AAC aan de Willinklaan 7, 1067 SL Amsterdam Nieuw-West.

Running Blind is nog op zoek naar nieuwe lopers en buddy’s. Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ze op!

27 maart 2022 stond bij Running Blind Amsterdam al enige tijd op de kalender omcirkeld. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de schenking vanuit de Hardloop4daagse aan Running Blind Amsterdam in 2020. Met deze donatie schreven wij twee estafette teams in voor de Zestig van Texel. 

De Zestig van Texel is een ultraloop, die eens in de twee jaar wordt gehouden. De twee teams -per team bestaand uit vier slechtziende lopers met buddy’s- startte in een niets vermoedend zonnetje met de spreker die vertelde over ‘de hel van Texel’, de ontberingen die ons te wachten kwamen te staan, maar ook over het schitterende landschap en de vreugde die je aan deze loop kunt beleven. Voor ieder was het een ontlading om bij het wisselpunt na 15 kilometer aan te komen. Hier stond de volgende loper met buddy klaar, die per tandem naar het wisselpunt waren gefietst. Beide teams hebben met succes dé Zestig van Texel gelopen en genoten van een prachtig weekend op het eiland.

“Over een ding zijn we het eens: het was pittig, af en toe zelfs zwaar, maar o zo mooi. De sfeer was ongedwongen en de gezandstraalde gezichten straalden van vrolijkheid nog dagen na. Het is een dag die niet snel zal worden vergeten.”