1ste avond, 5 en 10 km

5 km:avond1, 5,17 km, Nieuwe Dieproute

5 en 10 km vertrekken samen

Van startpunt naar de Nesciobrug, Rd (1) voor de brug langs richting Camping. Bij de Hein de Haanbrug naar Steigereiland Zuid Rd. Weg helemaal vervolgen tot voorbij de camping. Dan vóór het viaduct Ra (2) de trap op. Bovenaan de trap Rd over het voetpad over de Amsterdamse brug. Meteen over het water La de trap naar beneden richting Flevopark. Beneden Ra (3) de Kanaaldijk op.

HIER SPLITSEN 5 EN 10 KM

Kanaaldijk volgen. Bij bruggetje Rd en bij afslag naar woonwagens Rd tot aan de Nesciobrug.

5 EN 10 KOMEN VÓÓR DE NESCIOBRUG WEER SAMEN

Bij Nesciobrug Ra (4) de brug op via het fietspad. Let op: fietsers en brommers komen hier hard van de brug af, BLIJF RECHTS LOPEN!! Over de brug Ra (1). Bij het pad richting hockeyclub La (5) rechtstreeks terug naar het start/finishpunt.

10 km:avond 1, 9,80 km, Rocket Science route

5 en 10 km vertrekken samen

 

Van startpunt naar de Nesciobrug, Rd (1) voor de brug langs richting Camping. Bij de Hein de Haanbrug naar Steigereiland Zuid Rd. Weg helemaal vervolgen tot voorbij de camping. Dan vóór het viaduct Ra (2) de trap op. Bovenaan de trap Rd over het voetpad over de Amsterdamse brug. Meteen over het water La de trap naar beneden richting Flevopark. Beneden Ra.

HIER SPLITSEN 5 EN 10 KM

Direct weer Ra (3) het Flevopark in via het kleine paadje met trappetje richting het fietspad. Bij het fietspad Ra. Bij splitsing La (6) pad langs het water volgen. Bij volgende splitsing Rd en bij de speelplaats La (7).  Voorbij de speelplaats bij de kruising Rd (8) en vervolgens 2x Rd tot aan T-splitsing bij de vijver in het Flevopark. Bij die splitsing Ra en vervolgens direct weer Ra (9) richting uitgang van het park. Bij de Valentijnkade Ra, bij het voetgangersbruggetje La. Over de brug La en meteen weer Ra (10) het fietspad op. Let op met oversteken, veel fietsers en voetgangers! Bij de Carolina MacGillavrylaan Rd over het fietspad, houdt op het fietspad rechts aan. Bij de Kruislaan Rd oversteken (11) en aan de overzijde Rd de Carolina MacGillavrylaan vervolgen. Let op: er is hier geen voet- of fietspad dus je loopt over de weg. Er kan verkeer komen! Aan het einde ga je Rd door het hek heen (12). Je volgt het talud van de MacGillavrylaan tot het einde, daar ga je door het geopende hek La. Je volgt het pad langs het water tot aan de grote reclamemast. Bij de mast ga je Ra, vervolgens La en meteen weer Ra richting kanaaldijk (13). Bij het kanaal Ra richting Nesciobrug.

5 EN 10 KOMEN VÓÓR DE NESCIOBRUG WEER SAMEN

Bij Nesciobrug Ra (4) de brug op via het fietspad. Let op: fietsers en brommers komen hier hard van de brug af, BLIJF RECHTS LOPEN!! Over de brug Ra (1).

HIER SPLITSEN 5 EN 10 KM OPNIEUW

Direct La het Dick Hilleniuspad op langs de voetbalclub en Rd (14) over de brug. Bij de Vennepluimstraat Ra (15) en vervolgens de Mattenbiesstraat in. Bij de eerste kruising Ra (16) richting het park. De brug over en dan Ra (17) het Jan Beijerpad op langs het strandje. Bij de kruising Rd (18) richting finish.