Virtuele HA4D 2021

Tussen droom en daad…

Waar we van dromen moge duidelijk zijn. Daarbij is het niet makkelijk om alle gemeenplaatsen met het C-woord te vermijden. Bijvoorbeeld over kilo’s. Maar als je dit leest mogen we er van uitgaan dat je nog in redelijke welstand verkeert, alhoewel misschien wat verdikt. Of juist niet, want we hebben voor onze gezondheid massaal de natuur vertrapt. In dat geval moet binnen redelijke termijn  4 maal 5 of 10 kilometer lopen geen enkel probleem zijn. In alle andere gevallen adviseren we inschrijving voor deze loop, voor je eigen bestwil. En we missen jullie…

Wat gaan we doen?

We houden het simpel. We sturen jullie 4 routes, ook in GPX, en dan ga je ze lekker lopen in één week. Dat is van 17 t/m 24 mei. We vragen je dan om je laatste loop te bewaren voor die 24ste ’s avonds. De 24ste is Tweede Pinksterdag. Je zult vervuld zijn van de Heilige Geest, en wij laten ons ook niet onbetuigd. Daarover later meer.

Geld?

Niet nodig, want je doet het helemaal zelf. Maar toch twee dingen daarbij. We gaan natuurlijk wat geld uitgeven voor Tweede Pinksterdag. Ten tweede: ook al was er geen loop vorig jaar, uit de reserves hebben we aan het goede doel Running Blind toch nog  € 1000,- kunnen geven. Als we dat dit jaar willen herhalen dan word je vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld: NL 02 TRIO 0 78 48 98 200 t.n.v. J.A. Overweel.

Nieuwe lopers?

Je krijgt deze mail omdat je eerder hebt deelgenomen aan de Hardloopavond4daagse. Ken je andere mensen die mee zouden willen doen? Stuur ons het e-mail adres en zij krijgen de vervolgmails inclusief de routes en verdere info.

Met sportieve groet,

De organisatie van de Hardloopavond4daagse

P.S. Was je zo’n snelle inschrijver voor de 2020 loop, dan schuiven we je inschrijving nu weer door naar 2022. 

Roel van der Made